У Києві сталася моторошна аварія. На проспекті Перемоги, перед Шулявським мостом зіткнулися Mazda CX5 і автобус ЗАЗ.

ДТП сталася у понеділок, 18 лютого, близько 17:25, передає "Хвиля".

Відомо, що обидва транспортні засоби їхали в бік станції метро "Берестейська". Автобус рухався по смузі для громадського транспорту за маршрутом №720 з Києва в Боярку. А автомобіль марки Mazda рухалався у крайній правій смузі. Водій іномарки почав повертати ліворуч, щоб заїхати на територію кіностудії імені Довженка. У цей момент ззаду в нього влетів автобус.

Від удару Mazda викотилася на зелену зону. У момент аварії в автобусі були пасажири. Частина з них навіть стояла. Дивом ніхто не постраждав. На місці працював екіпаж патрульної поліції. Деталі події встановлюються.

На Шулявке автобус с пассажирами врезался в Mazda

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 18 februari 2019

Нагадаємо, що у Львові сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Інцидент стався у Старосамбірському районі Львова.

За інформацією, яку надали у відділі комунікації Національної поліції у Львівській області, водій Фольсваген Пасат не впорався з керуванням та злетів у кювет, а потім врізався в будівлю непрацюючого поста прикордонників.

Відомо, що водієві було двадцять сім років. В салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів - одному з них було двадцять сім років, а другому - сорок шість.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.uа" писав про те, що шкільний автобус перетворився в купу металобрухту і поховав дітей: лікарі з останній сил борються за життя уцілілих.