Цього тижня в Україну повернуться холод і морози. Вже з середи очікується зниження температури повітря. Наприклад, на Сході очікуються морози до -10 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок, 19 лютого, в більшості областей країни (крім західних) температура істотно знизиться. Так, вночі стовпчики термометрів покажуть 3-9° морозу, а вдень температура складе 3-8° тепла. Вітер південний, 5-10 м/с.

У західних областях вночі та вранці місцями туман. У східних областях, на півночі Лівобережжя та в Карпатському регіоні на дорогах місцями ожеледиця. Температура в західних областях вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7-12° тепла; у східних, Чернігівській та Сумській областях вночі 8-13° морозу, вдень близько 0°.

У Києві очікується суха і сонячна погода. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 4-6° тепла.

погода на 19 лютого

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У середу, 20 лютого, в західних і північних областях синоптики прогнозують невеликий дощ і мокрий сніг. На решті території без опадів. Вітер південно-західний і західний, 5-12 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, у східній частині країни 1-6° морозу, на сході 5-10° морозу; вдень 2-8° тепла, на півдні до 10° тепла, в східних і північно-східних областях від 1° морозу до 5° тепла.

У Києві 20 лютого пройде невеликий дощ і мокрий сніг. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

погода на 20 лютого

У четвер, 21 лютого, на Лівобережжі випаде невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території України буде сухо. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (на півдні і заході країни вдень 4-9° тепла).

У Києві 21 лютого без опадів. Вночі і вдень температура становитиме близько 0°.

погода на 21 лютого

У п'ятницю, 22 лютого, на всій території країни, крім східної частини, очікується сніг, місцями з дощем. Температура вночі та вдень у західних та південних областях – близько 0°. На решті території температура повітря становитиме 1-7° морозу (на північному сході вночі до 10° морозу).

В столиці 22 лютого вдень йтиме сніг. Температура протягом доби опуститься до 1-6° морозу.

погода на 22 лютого

Нагадаємо, що синоптики попереджають українців, що після приходу антициклону слід приготуватися до ще однієї хвилі прохолодної погоди, яка, займе досить не багато часу.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Також портал Знай.uа писав, що для метеозалежних людей лютий 2019 року видався досить складним. Але місяць ще не закінчився. Через сильні магнітні бурі, а в лютому їх ще мінімум два, українцям загрожує погане самопочуття.