23 лютого може стати останнім днем в історії людства. В цьому впевнені вчені, яким вдалося розшифрувати інопланетний сигнал з космосу. Загрозу очікують від смертоносної планети Нібіру, яка і не думає залишити нас у спокої, передає "Диалог.UA".

Групі вчених з Міжнародної федерації з вивчення паранормальних явищ і уфологам вдалося розшифрувати древній манускрипт, знайдений в одній з гробниць в піраміді Хеопса.

Експерти були збентежені, коли прочитали переклад реліквії. В тексті йшлося про те, що в кінці лютого 2019 року до орбіті Землі підлетить Нібіру. Після цього планета-вбивця почне війну з людською расою.

Що найдивніше, нещодавно британські астрологи отримали і дешифрували сигнал, що надійшов з космосу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Атака, знищення, 0,2 світлових роки", - свідчила одна з частин тексту.

Зіставивши всі дані, вчені прийшли до висновку, що Нібіру вже на підході і людству незабаром слід готуватися до вторгнення планети-вбивці.

Експерти в області паранормальних явищ навіть змогли зрозуміти, навіщо Нібіру і її ануннакам наша планета. Все через колосальні поклади золота і паладію. Адже, крім використання їх в ювелірних виробах, ці метали широко застосовуються в електроапаратурі та інших пристроях.

Вчені відзначають, що про наближення Нібіру знають всі глави великих світових корпорацій, тому вже почали готуватися до дня Х.

"У багатьох державах армії розконсервовують інноваційну зброю і розробки випробування якого були відкладені. США вже перевіряють працездатність своїх лазерних установок, які були розроблені ще 2 роки тому". зізналися вчені

Експерти підкреслили, що якщо всі прогнози виявляться правдивими, то 23 лютого на Землі розпочнеться справжня бійня, результат якої – смерть Землі.

Раніше повідомлялося, що смертельна Нібіру спровокувала зсув тектонічних плит: все живе потоне в лаві.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетної тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування