Вчора, 18 лютого, у Львівській області поховали ще одного учасника АТО Володимира Новацького.

Як повідомляє Старосамбірська районна рада, народився Володимир дев'ятого травня 1976 року в одному з сіл Львівської області. Кажуть, що Володимир добре вчився в школі. Але найголовніше - це те, що він завжди був опорою для мами, втім як і для всієї країни. Відомо, що десять років тому загинув глава сім'ї, батько Володимира. З тих пір він і став головним чоловіком в батьківському домі.

Коли в Україні почалася антитерористична операція, а це було п'ять років тому, львів'янин Володимир Новацький, не замислюючись, вирішив захищати свою державу. Тоді він поповнив лави добровольців.

Також відомо, що герой України проходив службу в Мукачеві. За час АТО, він два рази брав участь у бойових діях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Після служби герой повернувся додому. Але, як виявилося, мирне життя його там не чекало. Вдома його чекала хвороба. Володимир проходив лікування, але його стан здоров'я постійно погіршувався.

16 лютого 2019 року через довгий час боротьби за життя, Володимир загинув. Доля цього героя була складною, але незважаючи ні на що, він пішов воювати за нашу єдину Україну!

Нагадаємо, охоронці мера Києва Віталія Кличка побили учасника Антитерористичної операції. Звинувачення меру оголосив один зі столичних депутатів. Віталій Кличко на звинувачення відповів дуже лаконічно сказавши, що візьме цей інцидент під свій контроль і найближчим часом відзвітує про виконану роботу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, на Львівщині ветерану Антитерористичної операції подарували автомобіль. Під час бойових дій учасник АТО отримав травми хребта і голови, тому керування автомобілем вбудовано ручне. Ось такий сюрприз отримав ветеран АТО.

Знай.uа писав, водій-ватник хотів принизити героя Антитерористичної операції сказавши, що воюють там тільки алкаші. Відомо, що водій не хотів перевозити пільгового пасажира, у результаті і зав'язався інцидент.