У четвер, 14 лютого жителі Яворова Львівської області урочисто вручили своєму землякові ветерану АТО Михайлу Лялі ключі від новенького автомобіля. Він у 2015 році отримав травми голови і хребта.

Михайло є бійцем легендарної 24 бригади. Він був важко поранений під час атробстрела під Дебальцеве. В результаті він отримав травми хребта, голови та множинні переломи ребер, покалічені руки і пошкодив око.

У червні 2015 року Михайла Лялю нагородили найвищою недержавної нагородою – орденом "Народний герой України", а вже через два роки ветеран АТО представляв України в Іграх Нескорених, які пройшли в Торонто Канади, де він отримав перше місце у веслуванні на эрготренажерах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лікарі не давали хлопцеві шансів на життя, але зараз Михайло вільно спілкується, займається спортом.

Гріш на придбання Renault Megane збирали всі, хто міг: волонтери, представники влади та "Асоціації учасників АТО". Машина спеціально обладнана для людей з особливими потребами.

Раніше повідомлялося, що українська збірна в 2018 році перевершила торішній результат в Торонто, де вона здобула 14 медалей. Так, в цей раз команда України завоювала 7 золотих, 10 срібних та 3 бронзові медалі.

Учасників української збірної з перемогою і поверненням до Києва вже встиг привітати президент Петро Порошенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, охамевший маршрутник розплакався, нарвавшись на ветеранів АТО. Образи водія розлютили активістів.

Як повідомляв Знай. ua,зверевший маршрутник в Чернівцях познущався на ветераном АТО. Маршрутник в Чернівцях шокував Україну своїм вчинком.

Знай. ua писав, що українські воїни феєрично знищили лігво путінських паразитів. Відео вийшло дуже феєричним.