Офіцер української армії Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") розповів, що ВСУ готові нанести рішучий удар по російському агресору. Про це передає Обозреватель.

Офіцер заявив, що Україна буде застосовувати зброю не тільки проти РФ, а й проти будь-якого агресора, який зазіхне на наші суверенні території. Крім того, ППО України має повне право застосовувати вогнепальну зброю проти російських безпілотників, що порушують кордони.

Офіцер ЗСУ розповів про те, що російські літаки з'являються недалеко від кордону набагато частіше, ніж про це згадується у ЗМІ. Після того, як погода покращилася, безпілотники агресора можна легко побачити в ясному небі. У той же час, російські пілоти поки що не вриваються на територію України.

За його словами, українські військові не збираються нариватися на відкритий конфлікт і на провокації супротивника реагує адекватно.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми будемо застосовувати вогнепальну зброю, якщо повітряний кордон України буде порушена російськими літаками", — пообіцяв офіцер ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що у мережі показали несподіване зізнання росіянина, який воює за "ДНР". Про це стало відомо із запису в Twitter блогера UA_NATO_USA.

Російський бойовик закликав прихильників "ДНР" не їхати в Україну. Крім того заявив про російську пропаганду.

“Піски, Донбас, Україна. Челябінський військовий РОА щось почав прозрівати: нас е*ашать укропи, не приїжджайте сюди, пропаганда все це про фашизм в Україні! А що на це скаже Скабєєва?? За таку як вона і вся ця війна в Україні”, – написав блогер.

Нагадаємо, поліція встановила і оголосила розшук ватажків і членів незаконного збройного формування"Рубіж", що входив до складу "самооборони Криму".

Раніше Знай.ua повідомляв, українців зворушив документальний фільм про бої за Дебальцеве.

Також Знай.ua писав, оккупанти накрили українських бійців пекельним вогнем.