Дворічна епопея з судом над Оленою Зайцевою, яка є винуватицею масштабної аварії в Харкові, поступово наближається до логічного завершення. За цей час українці побачили і почули безліч заяв і дізналися різні шокуючі факти, наприклад, адвокат підсудної не так давно заявляв, що його підзахисна насправді не винна в події.

Не так давно він просто шокував жителів України тим, що вважав загибель шістьох людей і травми ще шістьох виною не водія автомобіля, а міста Харкова, оскільки воно славиться такого роду подіями. Про те, що твориться в голові у людини, що робить такі заяви, можна тільки здогадуватися, але сама Зайцева, схоже, вже зрозуміла, що уникнути покарання і викрутитися з непростої ситуації не вийде.

У Харкові розпочалося одне з останніх судових засідань по справі про страшну аварію в центрі Харкова, в результаті якої загинули шість осіб, про що повідомляють NewsRoom з приміщення Київського райсуду. Обвинувачена Олена Зайцева виступила перед засіданням суду та всіма присутніми на процесі людьми. Дівчина заявила про готовність понести відповідальність за трагедію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Винуватиця смертельної аварії заявила: "Я відчуваю свою провину і, звичайно ж, ніколи не сяду за кермо, про це й мови бути не може. Я дійсно щиро расскаиваюсь, тому визнаю всі позови і буду намагатися разом зі своєю родиною погасити їх у міру можливостей. Я готова відповідати та нести покарання, яке мені призначить суд".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що постраждали в результаті аварії за участю Дронова та Зайцевої зійшлися на думці, що покарання у вигляді 10 років позбавлення волі досить за скоєне.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно столицю України потрясла жахлива аварія – вантажний автомобіль на повній швидкості врізався в снігоприбиральну техніку і зніс її з моста.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на слова Зайцевої, потерпілі не вірять у те, що вона розкаялася, а також переконані, що її вина в ДТП більше, ніж Дронова.