В Україні до сих пір гримлять відгомони Революції Гідності, яка пройшла вже 5 років тому.

Про це зазначає Politeka.

Зокрема, журналіст Євген Спірін зазначив, що лише дгями став свідком оточення силовиками главку поліції. Він додав, що на вигляд правоохоронцям було не більше 25 років.

Проте не це його найбільше налякало, а відеоряд, який демонструвався на стіні сусідньої будівлі, де бійці спецпідрозділу "Беркут" били людей у розпал подій Євромайдану.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І прямо на будівлю з проектора відеоряд, де петушня з беркута б’є жінок і чоловіків ногами в обличчя. І кийками, і кулаками. І ці молоді так поглядають на відео і куточками рота посміхаються. “Ось був час”, мовляв. І тут на тлі всього цього під’їжджає група захоплення-автозак для упаковки. І на ньому напис: служити і захищати. А тут відео. На ньому людей вбивають на Майдані. А ці посміхаються. Служити. Захищати. І всередині будівлі нікого немає", – пише журналіст.

Більше того Спірін відзначив, що коли дивився в очі правоохоронці, то йому здавалось, що моторошні події Майдану можуть повторитись.

"Але дивишся на його предків і посмішку і знаєш, трохи що, так він схопить палицю і від**дить, та так, що кишку не збереш. Тому що йому в кайф. Це психологія. Йому нічого не треба, у нього влада. уявляю, як вони перекидають відсів з Рашки, де всякий непотріб типу ОМОНу б’є вагітних на акціях. типу: "йоу, подивися як відпрацювали". і всі сміються. Тому що вони і йшли туди за цим. Тому що треба. і ось с*ка ніяк цю злість тваринну проти них не побороти. Я, звичайно, за діалог і правове рішення, за закон і порядок, але міняти там всередині нічого. Вони не хочуть служити, і не хочуть захищати. Вони хочуть палицею по яйцях і "лягай, Бандеро". А там і сфоткати можна. Колективно, поставивши ногу на побитих", – додав журналіст.

Разом з тим варто відзначити, що злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки.

Поліція встановила, що грабіжники увірвалися в будинок, побивши двох жінок бітами і вкравши їх пенсії та заощадження. Третю постраждалу будинку не чіпали, оскільки їй було 103 роки і вона не могла чинити ніякого опору.

У 84-річної Лідії внутрішньочерепні гематоми і безліч ран на голові. Грабіжники з великої силою вдарили її молотком по голові. Жінка дивом залишилася жива. Її 72-річна сестра Алекстандра теж постраждала. Еетоже били по голові, коли вона впала на підлогу. Обидві жінки зараз перебувають у лікарні.

Нагадаємо, копи розкрили деталі про моторошну стрілянину у Дніпрі.

Як повідомляв "Знай.ua", націоналіст влаштував різанину у київському метро.

Також "Знай.ua" писав, що Росія готується до Третьої світової.

Спецназ Авакова жорстоко побив активістів перед виступом Тимошенко