Вранці, 13 лютого, двоє громадян України намагалися незаконним чином перетнути кордон з Польщею і застосувати зброю.

Про це стало зрозуміло зі слів прес-центру Держприкордонслужби.

Інцидент стався на автомобільному пункті пропуску Краковець - Корчова у Львівській області. Два українці їхали мікроавтобусом Mercedes на українській реєстрації. Прикордонники виявили відсутність міжнародного страхового сертифіката на автомобіль - Зеленої карти.

Після роз'яснень прикордонників про правила перетину держкордону, водій і пасажир почали бійку, а потім заблокувалися всередині автомобіля. На місце прибув чергова сила пункту і поліція.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"На пункті пропуску Краковець місцеві жителі відмовлялися виконувати вимоги прикордонників і навіть намагалися застосувати проти військовослужбовця силу. Реакція прикордонників була жорсткою, але в рамках законодавства", - говорить Держприкордонслужби Олег Слободян.

Силовикам довелося вибивати скло двері з боку водія. Українців затримали, на них залишені адмінпротоколи за статтею за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника податкової служби (ст. 185-10 Купап).

Нагадаємо, У київському кафе відкрили стрілянину, є поранений

У суботу, 9 лютого, близько 22.00 в "Linas cafe", яке розташоване на Великій Васильківській, 5 трапилося ЧП - відвідувачі відкрили стрілянину. Згідно з даними джерел в правоохоронних органах, поліцію викликала адміністрація розважального закладу, повідомивши на "102", що в кафе перестрілка і є поранені. Крім цього, надійшов дзвінок від потерпілого, який попросив правоохоронців.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Кривому Розі діти жорстоко побили п'ятикласника, а відео витекли в мережу, шокувавши всю Україну

У мережі з'явилося дуже жорстоке відео, на якому записано побиття школяра п'ятого класу в Кривому Розі. Кадри зняті в мікрорайоні Всебратское-2.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача мережі, який виклав відео з недитячими розвагами підлітків в YouTube.

Також Знай.ua" писав про те, що Неадекватна мати накинулася з кулаками на вчительку-пенсіонерку: вгадайте причину