Офіцера ГРУ Російської Федерації Олега Іваннікова оголошено в розшук Службою безпеки України. Відомо, що дана фігура є ключовим фігурантом розслідування катастрофи пасажирського Boeing рейсу МН17.

Про це стало відомо завдяки інформації на сайті МВС України.

Згідно з даними українських силовиків, Іваннікова розшукують з 21 січня 2019 року. Йому інкримінують злочини за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної організації, керівництво або участь у ній) і ч. 2 ст. 437 (ведення агресивної війни) Кримінального кодексу України. Відомо також, що у пошуковій картці відсутня фотографія Іваннікова.

Варто нагадати, що в мережі різко висміяли бойовиків "ЛНР", які заявили про зміцнення зв'язків з Демократичною республікою Конго. Про це йдеться в публікації в Twitter користувача "ЛНР (Коливано-Бджоларія)". Як стало зрозуміло з повідомлень ресурсів сепаратистів "ЛНР" відкрила в Конго свій "культурний центр".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії почалася незрозуміла паніка, викликана нібито підготовкою українських спецслужб державного перевороту в країні-агресора. Першим заговорив про "переворот" екс-депутат нелегітимної Держдуми Сергій Марков, якого називають людиною президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, атаки на священиків і десятки храмів УПЦ розробив перебіжчик з СБУ.

Як повідомляв Знай.uа кому вигідно рознести Донецьк в тріски і для чого: в ЗСУ назвали винуватця вибухів.

Знай.uа писав, Трамп розпатякав таємницю Путіна двома словами.