У Калузькій області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського триллеру.

Про це пишуть російські ЗМІ. У повідомленні йдеться, що жертва пограбування скрутила злочинця і перетворила його на три дні в свого секс-раба. Тепер і гвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця.

Навіть бувалі міліціонери дивуються з приводу того, що сталося.

"Не знаю, що буде далі, – сміючись, каже один зі співробітників місцевого відділку. – Але сісти можуть обидва. Він – за розбій, вона – за згвалтування і побої".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шоковані правоохоронці розповіли, що обидва учасники незвичайної кримінальної справи прийшли у відділення один за іншим. Спочатку 32-річний Віктор Я. написав на свою мучительку заяву із звинуваченням у згвалтуванні. А у відповідь 28-річна господиня перукарні звинуватила його у пограбуванні.

Одного дня до салону краси увірвався озброєний грабіжник і почав вимагати із ошелешених перукарок гроші.

"Ну на, бери гроші", – відповіла грабіжнику господиня закладу Ольга, знімаючи фартух, в кишені якого лежала уся денна виручка.

Грабіжник підійшов до неї за здобиччю, проте замість обіцяного отримав удар у сонячне сплетіння. Як виявилося, власниця перукарні була ще й володаркою жовтого поясу з таквондо. Дівчина зв'язала горе-грабіжника проводом від фена, заштовхала кляп йому в рот і віднесла заручника в підсобку.

Через годину після закінчення робочого дня дівчина прийшла в підсобне приміщення і заявила:

"Знімай труси. Або я зроблю все, що хочу, або ти зараз поїдеш в міліцію".

Перукарка прикувала заручника рожевими пухнастими наручниками до батареї, дала віагри і покористувалася горе-грабіжником на повну. Тільки через три дні покаліченого секс-раба мучителька відпустила на всі чотири сторони.

"Іди, і щоб я тебе більше не бачила!" – заявила вона.

Бідолаха звернувся в міліцію.

"От гад! – обурювалася дівчина. – Ну, було пару раз. Так я йому ще джинси нові купила, годувала, поїла, тисячу рублів дала, коли йшов. Ну, нехай тоді теж відповість за законом!"

У поліції зазначили, що обом фігурантам справи загрожує позбавлення волі.

Нагадаємо, стали відомі подробиці спілкування між сином віце-президента "Лукойлу" Русланом Шамсуаровим і дівчиною, яка звинуватила його в згвалтуванні.

Раніше Знай.uа писав про те, що у російській Уфі, троє високопоставлених поліцейських побили свою 23-річну колегу перш ніж згвалтувати.

Також Знай.uа повідомляв, що жертва групового зґвалтування співробітників МВС в Башкирії прийшла в кабінет до начальника з подругою.