У селі Гнатків Вінницької області 46-річна вчителька місцевої школи Світлана Олійник померла від інсульту, який стався через сварку з батьком однієї з учениць.

Чоловік влаштував у школі розборки через те, що до його дочки грубо ставляться. Але, за словами близьких педагога, ситуація з ученицею була вирішена ще до цього.

Фото загиблої

"23 листопада під час уроку фізкультури Світлана залишилася одна з двома класами, тому що інша вчителька пішла по своїх справах. Діти грали з м'ячем і випадково вдарили їм у вухо п'ятикласницю Поліну. Дівчинка попросила полити його холодною водою. Але Світлана радила дочекатися їх вчительку, боялася залишати інших учнів самих. на це дитина обізвала педагога "хворою на голову". Після цього Світлана підійшла до дівчинки і легенько взяла її за кофтинку ", - говорить мати померлої жінки.

Мати загиблої

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дівчинка поскаржилася на педагога своїй тітці, яка також є психологом в тому ж навчальному закладі. Жінка голосно скандалила при учнях, після цього Олійник попросила вибачення у школярки. Але конфлікт себе не вичерпав. 3 грудня повернувся батько дівчинки, який був на заробітках і влаштував розборки.

"Сергій сильно кричав і розмахував кулаками. Чоловік навіть замахувався, але директор вчасно стала між ними і розвела. Світлана почервоніла і пішла. Хотіла розрахуватися, тому що батько учениці вимагав лише звільнення. Сіла писати, і ручка в неї випала. Підняти вже не змогла. Очі стали скляними ", - кажуть свідки.

Варто нагадати, що батьки школярів у Великому Камені (Росія) влаштували самосуд над учнем п'ятого класу, який знущався над дітьми.

Знаючи, що прогресу у справі про приниження немає, скарги в ПДН і заяви в поліцію не діють на школяра, батьки 20 лютого зловили дитини в школі, а потім, при всій школі, занурили в чоловічий туалет.

Нагадаємо, Озвірілі колектори тероризують українців мертвими дітьми: дикі подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Львівський школяр обпік обличчя дітей: що тепер буде

Також Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі вантажівка збила школяра прямо на "зебрі", лікарі роблять все можливе