Деякі школи Львова закрили на карантин. Пов'язано це з тим, що багато діток захворіли на грип та ГРВІ. В результаті, було прийнято рішення призупинити навчальний процес, так як більше двадцяти відсотків школярів відсутні на заняттях.

З дев'ятнадцятого лютого до двадцять другого лютого включно уроків не буде в ЗОШ № 63 і ЗЗСО № 87 ім. Ірини Калинець.

Також уроки були скасовані до дев'ятнадцятого лютого включно в ліцеї “Інтелект”, СЗШ № 95, СЗШ № 47, ЗОШ № 52, ЗОШ № 93, ЗОШ № 29.

Така ж ситуація і в гімназії "Престиж". До двадцять другого лютого включно дітки будуть перебувати вдома.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також до двадцять другого лютого включно призупинені заняття у 1-Б класі ЗОШ № 48.

Вже з понеділка, двадцять п'ятого лютого, навчальні заклади знову відкриють свої двері і школярі зможуть продовжити навчання.

Відомо, що через грип багато львів'ян опинилися на лікарняних ліжках. Більше того, у Львові та Львівській області перевищено епідемічний поріг захворюваності. На Львівщині захворіли минулого тижня на грип та гострі респіраторні інфекції практично 15000 осіб. Інтенсивний показник захворюваності становить 588,1 при епідемічному порозі 585,2. Це означає, що ситуація може вийти за межі контролю.

З початку епідемічного сезону у Львівській області "підхопили" ГРВІ та грип майже 200 тисяч осіб, у тому числі 113 917 з них у віці до 17 років (57,1%), у минулому епідсезоні відповідно 199 262 осіб і 119 455 дітей.

Нагадаємо, згідно симптомів можна визначити грип у вас або ГРВІ. Перший показник - температура. При ГРВІ вона не перевищує норму.

Як раніше повідомляв Знай.uа, стало відомо, як уберегти себе від смертельного грипу. Міністерство охорони здоров'я України назвало єдине, що може врятувати вас від грипу в 2019 році.

Знай.uа писав, як позбутися від симптомів кишкового грипу. Діарея, нудота, блювання і судоми - це все симптоми кишкового грипу, але зараз можна швидко від них позбутися.