З'явилася інформація, що в грудні 2018 року полковник Василь Пилипенко отримав посаду заступника начальника Національної академії Нацгвардії України по роботі з особовим складом. А ось днями його виявили на фото, часів Революції Гідності.

Так, на знімках діючий полковник Нацгвардії б'є ногами вже нинішнього бійця ЗСУ на Майдані. Учасник Революції Іван Гранаткін опублікував у себе на Facebook-сторінці кілька фото з Пилипенко в період Майдану і під час призначення заступником начальника Академії Нацгвардії. Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань.

Полковник Василя Пилипенка в 2016 році Указом президента було нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

"Пан Полковник, як тобі спиться, чудовисько?", – написав Гранаткін.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Варто нагадати, що напередодні загибелі активістів на Майдані до тодішнього президента України Віктора Януковича приїздив генерал-полковник ФСБ РФ Сергій Бесіда. Про це в ефірі одного з телеканалів розповів голова ТСК Верховної Ради з розслідування розстрілів демонстрантів у Києві Геннадій Москаль. Зокрема, Москаль розповів, що в трагічний день розстрілу активістів Революції Гідності до Януковича приїхав високопоставлений чиновник ФСБ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України закінчила розслідування про те, хто наказував вбивати майданівців. Про це стало зрозуміло зі слів генерального прокурора України Юрія Луценка.

"Сьогодні, в день 5-ї річниці кривавих подій, я можу твердо сказати: слідство встановило не тільки 66 осіб виконавців, які підозрюються у вбивствах (з них 46 - бігли в РФ, решта - під вартою). ГПУ в цьому році фактично завершило слідство про тих, хто віддав злочинні накази, призвели до вбивств і поранень на Майдані", - пише Луценко.

Нагадаємо, у розстрілі людей на Майдані винні лідери Майдану – екс-беркутівець Янішевський.

Як повідомляв Знай.uа підозрюваний у справі Евромайдана помер прямо в суді.

Знай.uа писав, чоловік розклав тіло коханки по полицях холодильника: через 1,5 року знайшла продавчиня.