Цинізм найманців Путіна не знає меж. Так, в мережі з'явилося відео, де черговий «орк» розповідає, як вбивав українських солдатів і як воював на Донбасі. Публікація швидко поширилася по соціальним мережам, передає видання "Народна Правда", посилаючись на першоджерело публікації.

«Орк розповів, як вбивав українців і сам був поранений. А ще додав, що його лікували в Санкт-Петербурзі, польова хірургія. Ну ясно, що громадянська війна в Україні. Багато загинуло, з боків дрьомов і мозговий, теж загинули, але землю вони відстояли. Це вони так в Україну прагнуть з мертвечуком?», – написав автор публікації у коментарі до відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шизофренія Путіна прогриміла на всю ООН: постпред Росії при ООН зробив цинічну заяву про Крим, Донбасі і Україні в цілому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Постпред Росії при ООН Василь Небензя під час засідання Генеральної асамблеї ООН видав обурливу і самовпевнену заяву про те, що Крим – це Росія і питання закрито назавжди. Також він заявив, що окупація Росією Донецької та Луганської областей - це міф.

Небензя наговорив багато чого, що не налазить на голову жодній розсудливій людині. Наприклад, він придумав якихось «українських націоналістів, які на мітингах цитують Гітлера».

Війну в Україні Небензя назвав громадянською, заперечуючи збройне втручання з боку Росії.

Відомо, що з початку відкритої російської агресії проти України, яка почалася п'ять років тому на Донбасі, загинули майже три тисячі українських військовослужбовців.

Він повторив тези російської пропаганди про "легітимного" президента Януковича.

Про Крим я навіть говорити не буду. Крим – це Росія. Це питання закрито назавжди самими кримчанами,
– підкреслив представник РФ.

Станом на лютий 2019 року в окупованому Криму Росія розмістила до 32,5 тисячі своїх військових, сотні бронемашин, артилерійських систем. Не виключено, що РФ розгорнула і ядерну зброю, що перетворює півострів на стартовий майданчик для ракет.

Крім того, Василь Небензя висловив необхідність підтримати в Україні Віктора Медведчука, який перебуває у близьких зв'язках з президентом Росії Путіним.

Нагадаємо, політики нарешті зуміли домовитися про введення миротворчої місії на тимчасово окуповані території Донбасу, дає шанс збройному конфлікту перейти в проміжну стадію, що повноцінною "війною" назвати вже не можна.

Про це в понеділок, 1 жовтня, під час погоджувальної ради парламенту заявила Ірина Луценко - представник Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

Як писав раніше Знай.ua, Росія заявляє про своє бачення розв'язки на Донбасі, яка за всіма пунктами розходиться з українською.

Варіант Києва і Волкера про введення миротворчої місії на Донбас аж до кордонів з Росією буде означати "окупацію" (в розумінні Росії миротворці — це окупанти, — ред.) і перспектива у такого варіанту нульова. Про це заявив постпред РФ в Радбезі ООН Василь Небензя в інтерв'ю російським ЗМІ, пише Хвиля.

Також Знай.ua писав про те, що в рамках Мінських угод так звані "Донецька і Луганська народні республіки" вважаються нелегітимними.