«ДНР» бідні та нещасні руськомірні підірвали самі собі водовід в каналі «Сіверський Донець-Донбас», залишилися без води, скаржаться на «велику втрату води» і звинувачують у цьому українців. Трагікомедія і спрага. Про це стало відомо з повідомлення так званого «представництва ДНР в СЦКК. Це повідомлення з'явилося ввечері четверга, 21 лютого.

Як завжди, окупанти заявили про те, що в інциденті винні українські військові. Мовляв, водовід пошкодили, поки «обстрілювали околиці Горлівці в районі Шумів»

"Можливості підходу до водоводу поки немає", - повідомляють окупанти.

"В результаті попадання спостерігається велика втрата води. Місце пробоїни знаходиться в т. н. «буферній зоні», у зв'язку з чим підхід до нього вимагає узгодження гарантій безпеки з українською стороною в СЦКК. КП «Компанія «Вода Донбасу» готова приступити до ремонтно-відновлювальних робіт після забезпечення безпеки. Представництвом ДНР в СЦКК відповідні гарантії безпеки, а також дзеркальне патрулювання СММ ОСБЄ запитані", - йдеться в повідомленні окупантів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дану інформацію підтвердив і глава" окупаційної адміністрації Горлівки Іван Приходько у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з'явилося відео, де путінський відморозок розповідає, як вбивав українців.

Цинізм найманців Путіна не знає меж. Так, в мережі з'явилося відео, де черговий «орк» розповідає, як вбивав українських солдатів і як воював на Донбасі. Публікація швидко поширилася по соціальним мережам, передає видання "Народна Правда", посилаючись на першоджерело публікації.

«Орк розповів, як вбивав українців і сам був поранений. А ще додав, що його лікували в Санкт-Петербурзі, польова хірургія. Ну ясно, що громадянська війна в Україні. Багато загинуло, з боків дрьомов і мозговий, теж загинули, але землю вони відстояли. Це вони так в Україну прагнуть з мертвечуком?», – написав автор публікації у коментарі до відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шизофренія Путіна прогриміла на всю ООН: постпред Росії при ООН зробив цинічну заяву про Крим, Донбас і Україну в цілому.

Постпред Росії при ООН Василь Небензя під час засідання Генеральної асамблеї ООН видав обурливу і самовпевнену заяву про те, що Крим – це Росія і питання закрито назавжди. Також він заявив, що окупація Росією Донецької та Луганської областей - це міф.

Небензя наговорив багато чого, що не налазить на голову жодній розсудливій людині. Наприклад, він придумав якихось «українських націоналістів, які на мітингах цитують Гітлера».

Війну в Україні Небензя назвав громадянською, заперечуючи збройне втручання з боку Росії.

Відомо, що з початку відкритої російської агресії проти України, яка почалася п'ять років тому на Донбасі, загинули майже три тисячі українських військовослужбовців.

Він повторив тези російської пропаганди про "легітимного" президента Януковича.

Про Крим я навіть говорити не буду. Крим – це Росія. Це питання закрито назавжди самими кримчанами,
– підкреслив представник РФ.

Нагадаємо, політики нарешті зуміли домовитися про введення миротворчої місії на тимчасово окуповані території Донбасу, дає шанс збройному конфлікту перейти в проміжну стадію, що повноцінною "війною" назвати вже не можна.

Про це в понеділок, 1 жовтня, під час погоджувальної ради парламенту заявила Ірина Луценко - представник Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

Як писав раніше Знай.ua, Росія заявляє про своє бачення розв'язки на Донбасі, яка за всіма пунктами розходиться з українською.