У Києві побили відомого доґхантера Святогора, який цинічно хвалився тим, що вбив тисячі безпритульних тварин. Мучителя проломили череп прямо після засідання суду у його справі, біля станції метро Лук'янівська. Про це пише інтернет-видання, в якому працює живодер.

Відплата наздогнала Святогора у п'ятницю, 21 лютого, близько 17:00, коли він виходив з Шевченківського суду, на якому розглядали його справу. Догхантер був затриманий ще в минулому році, але судді один за іншим брали самовідвід, тому почати судовий процес над ним не вдавалося.

"Невідомі нанесли перший удар важким предметом по голові, після чого, збивши з ніг, продовжували наносити удари по тулубу і кінцівкам. У тому числі використовувався твердий тупий предмет, схожий на кастет чи інше знаряддя, в результаті чого була розсічена шкіра на обличчі й на потилиці", - сказано в повідомленні. Відзначається, що Святогору оперативно була надана перша допомога - протягом години лікарі зашивали йому рвані рани на голові. У нього діагностовано вдавлений перелом лобної кістки зліва. Зараз він перебуває у лікувальному закладі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо: шкуродера - стерилізувати - київський догхантер почув вирок суду.

Що б його життя покарало за всією суворістю! Довгого йому життя сліпим, глухим, паралізованим !!!".

"Загалом, з суддею домовились"

"Воно, як і раніше буде знищувати тварин. Це не правосуддя, а пофігізм".

"Спеціально затягували справу, щоб минув термін давності, такі судді, вигороджують шкуродерів, самі є шкуродерами".

"Добре, що був суд, дрбре, що його засудили погано, що покарання не адекватне мале ... Сподіваюсь, життя вирівняє помилку. Такі люди самі є зло і породжують навкруги себе зло. Сподіваюсь, це зло його й поглине", - коментують під постом користувачі.

Нагадаємо, пес по кличці Бубба став жертвою сексуальних збочень своїх господарів, за що їх кинули на лаву підсудних, а собака потрапив до ветеринарів. Подружжя облаштували спеціальну кімнату у дворі та фільмували свої брудні ігри.

Як повідомляв Знай.ua, у російському місті Орел черговий шкуродер загримів у поліцію через жорстоке поводження із власним псом.

Також Знай.ua писав, що до Шевченківського районного суду Києва направлено обвинувальний акт щодо відомого "догхантера" Олексія Святогора, якого обвинувачують у закликах до розправи над бездомними тваринами.