Відомий актор Станіслав Боклан опублікував відеозвернення, в якому заступився за кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Причиною цього стала величезна кількість критики з боку тих, кому не подобається участь коміка у виборах. Про це стало відомо з офіційного каналу "Студії Квартал 95" в Instagram.

У зверненні актора йдеться: "Дорогі друзі! Я, Станіслав Боклан. Ви знаєте, мені завжди щастило на друзів. У мене друзі чесні, справедливі, нормальні люди. І один з них — це Володя Зеленський. Зеленський Володимир Олександрович. І мені дуже неприємно, що мого друга ображають. Ображають нишком. Ображають ніби ховаючись за іменами, ніками. Панове, спробуйте ображати на відстані витягнутої руки. Спробуйте! Може вам тоді хто дасть у морду за це. Ось особисто я. Я б дав. Не хочете голосувати не треба. Ідіть голосуйте за інших. Але перестаньте ображати, щоб потім не було болісно боляче".

Підписчики підтримали актора і Зеленського в своїх коментарях. Ольга написала під публікацією: "Стас Боклан, артист високого рівня, і як мені здається дуже порядна і чесна людина. Чудово, коли є такі друзі. А за Володимира голосувати підемо всією родиною. Віримо і сподіваємося тільки на вашу команду". Наталя додала: "Дуже правильні слова. Я з Вами цілком згодна. Кожен може образити на відстань, а от особисто в очі сказати те, що думають не можуть".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що власники автомобілів на європейських номерах готові продати свої машини буквально за копійки. Це викликано тим, що пільговий період розмитнення підходить до кінця, після чого їх чекають величезні штрафи. Багато не мають коштів для перереєстрації, тому готові розлучитися з авто за будь-які гроші.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти опублікували рейтинг країн, в яких із задоволенням працевлаштовують українців і пропонують гідні для життя заробітні плати. Провідне місце, як і раніше, на даний момент займає Польща, інші країни вже наступають їй на п'яти.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Криму побачили, хто насправді править окупованим півостровом. Семью, якій зовсім недавно видали орден, виселяють на мороз, тому як їх житло заважає готелю, що стоїть поряд.