Українські користувачі мережі масово шукають привітання та листівки з 23 лютого. Нагадаємо, що ця дата - День радянської армії і військово-морського флоту.

Про це стало відомо завдяки даним сервісу Google Trends, який збирає статистику запитів у пошуковику з різних країн світу.

Відомо, що запити, пов'язані з цим святом, почали активно зростати ще з 22 лютого. Так, у першу десятку потрапили фрази пов'язані з радянським святом. Також є інформація, що сума запитів зросла на 170 тисяч.

Нагадаємо, що в Україні днем збройних сил вважається 14 жовтня. Його нещодавно перенесли з 6 грудня і приурочили до свята націоналістів - дня створення Української повстанської армії (УПА) та Покрови Пресвятої Богородиці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте люди продовжують шукати в інтернеті привітання з 23 лютого. Це пояснюється тим, що мільйони українських чоловіків служили в радянській армії.

Варто нагадати, що в січні компанія Google анонсувала оновлення дизайну мобільного Gmail. Нарешті месенджер отримав довгоочікуване оновлення на Android і воно доступне для всіх. Серед іншого, варто зазначити, що додатки почали працювати швидше. Після провального редизайну десктопної версії Gmail, Google вирішила прислухатися до прохань користувачів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фахівці Google виявили, що браузер Edge додає Facebook прихований в білий список, дозволяючи соціальній мережі використовувати Flash-контент, незважаючи на звичайні обмеження Edge. Тобто в обхід правила click-to-play, згідно з яким сайти не можуть запускати Flash без попереднього схвалення.

Нагадаємо, YouTube представив новий додаток для дітей: контроль і безпека.

Як повідомляв Знай.uа Google додасть нові обмеження в Android Q: перші подробиці.

Знай.uа писав, Google відправить Android у вільне плавання, користувачам сподобається.