В Україні незабаром з'явиться перша платна дорога. Водіям розповіли, скільки коштуватиме комфортний проїзд в покращених дорожніх умовах.

Про це повідомив в. о. голови Укравтодору Славомір Новак.

Будівництво платної дороги зі Львова до Краковець Польщі розпочнеться в 2020 році. При цьому вартість проїзду буде не більше 7-10 євроцентів (близько 3 гривень за кілометр.

"Ми повинні брати за орієнтир європейські ціни. Але все ж в Україні буде трохи дешевше. Середня вартість будівництва автобану в Європі - 10 млн євро за кілометр. В Україні, думаю, вийде не більше 5-6 мільйонів євро за кілометр. Тому ціна проїзду не буде більше 7-10 євроцентів за кілометр", - сказав він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Будівництво першої платної дороги зі Львова до польського Краковець почнеться в 2020 році, хоча раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляв, що перші платні дороги з'являться в Україні в 2017-2018 року.

Раніше повідомлялося, що В Києві на мосту Патона повністю закриють рух транспорту в ніч на 24 лютого. Транспорт не ходитиме в обидві сторони.

Цю інформацію повідомили у прес-службі КМДА.

Шляхопровід буде закритий на одну ніч з 00:00 до 05:00, у зв'язку з проведенням першочергових ремонтних робіт. Мешканців столиці просять заздалегідь планувати новий маршрут руху.

Комунальні служби обрали для проведення робіт ніч неділі, щоб не створювати великі незручності автомобілістам. Вже з ранку понеділка міст відкриють і жителі Києва зможуть дістатися на роботу.

Нагадаємо, "Укрзализныця" епічно осоромилася з люксовим купе. Дівчина так і не зрозуміла, за який саме "підвищений комфорт" заплатила 1465 гривень.

Як повідомляв Знай. ua, Харькове може відбутися матчі за Суперкубок УЄФА. Харків може прийняти поєдинок найпрестижнішого єврокубка.

Знай. ua писав, що у Києві повністю закриють міст Патона. Мешканців столиці просять заздалегідь планувати новий маршрут руху.