Учений-релігієзнавець Ігор Козловський, побувавший в полоні у путінських відморозків на Донбасі, згадує, які до нього застосовували тортури.

Про це стало зрозуміло з його Facebook.

Вчений говорить, що у нього були дивні відчуття.

"Ти виходиш з прикордонного стану між сном сну і "сном підземілля", в якому закрили твоє фізичне тіло, і виявляєш, що твій рот наповнений кров'ю. Це дивує і не дивує одночасно", — говорить він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім він ділитися подробицями страшних тортур, які застосовують бойовики на Донбасі.

"Напередодні був брудний мішок на голові, який пам'ятав про біль, жах, страждання і смерть багатьох в'язнів, які кричали і молилися, задихалися і вмирали в його курній і смердючої щільній тканини. Били довго і грунтовно, змінюючи один одного. Якщо б це була творча справа, і ці істоти були б людьми, я б сказав, що працювали вони відповідально і з насолодою. Крутили «російську рулетку», брудно матюкалися, засовували в руки гранати і кричали, щоб я визнав їх своїми", — каже Козловський.

бойовики
бойовики

За його словами, терористи хвалилися, що до них нарешті прийшов довгоочікуваний «російський світ» і що вони не пустять на свою територію «укропів». При цьому бойовики називали себе спадкоємцями «НКВС-МДБ-КДБ», а самого Козловского — «укроповським» ідеологом, який підготував величезну армію ворогів.

"Дихати в мішку було складно, свідомість йшла в глибину як у воду. Іноді я чув свій власний голос, який повторював одну фразу як мантру: "Гранати не мої, гранати не мої", а рот постійно наповнювався кров'ю… Час зникав", — згадує Козловський.

Він також підкреслює, що припинили тортури лише після того, як бойовикам це набридло.

Нагадаємо, Бойовики дорого заплатили за поранення українського воїна: вісім вирушили до Захарченка, ще двоє зализують рани

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Марш окупантів в Криму обернувся ганебним провалом: а де всі

Також Знай.ua" писав про те, що Український герой трагічно загинув під мінометними обстрілами: сумує вся країна