Один з жителів анексованої Керчі виклав в мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на окупований Кримський півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Пустельний міст блогер прокоментував таким чином: "Мости, вони ж для фоток. Економіка, рентабельність... У Ротенбергів все дуже рентабельно. Вчора каравани авто виглядали так".

Крім цього, чоловік розповів новини про будівництво залізничної його частини: "Там, де був кран козловий, поставили три металоконструкції на тимчасові опори. Металоконструкції тільки низ – верху поки немає. На острові Тузла розібрали козловий кран".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своєму відео автор також розповів і про свою службу у ВМС України – Чорноморському флоті, однак в той же час визнав, що після анексії Криму він приніс присягу Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що податкові надходження від малого і середнього бізнесу в Україні зросли, але їх рівень все ще залишається невисоким. Річні податки від них дорівнюють надходженням до бюджету з митниці за місяць. У мінфіні розповіли: "Якщо рахувати платників єдиного податку третьої групи, то ці надходження збільшилися за рахунок айтішників. Кількість фізосіб-підприємців зменшилася з-за того, що було введено правило сплати єдиного соціального внеску, навіть якщо ти не працюєш".

Як повідомляв портал "Знай.uа": незабаром в Україні з'явиться платна дорога і жителям нашої країни озвучили приблизну вартість проїзду по ній. Будівництво платної дороги зі Львова до Краковець Польщі розпочнеться в 2020 році. При цьому вартість проїзду буде не більше 7-10 євроцентів (близько 3 гривні) за кілометр.

Також "Знай.uа" писав, що на окупованому півострові на ці вихідні температура впала до несподіваного мінімуму, а також випало багато снігу. Опади настільки сильні, що комунальники просто не встигають чистити вулиці.