В Україні трапляються не тільки інциденти, але і курйози. В цей раз своєю кмітливістю відзначився водій маршрутки зі Львова.

Так, львів'янин виклав в соціальну мережу фотографію, на якій зображена дивовижна маршрутка. Замість вікна висить килим. Так-так, ви все правильно прочитали. Оце так сервіс! Погляньте на цей витвір мистецтва.

Такий курйоз повеселив мережу. Користувачі соціальних мереж не обмежували себе у виразах і всіляко жартували на цю тему. Одні мешканці Львова писали, що так і повинно бути. Мовляв, у разі аварійної ситуації можна легко вийти. Інші львів'яни говорили, що це нова реформа - реформований Богдан. Треті навіть не здивувалися цьому курйозу, сказавши, що так і повинно бути. Мовляв, гарний килим.

Таких історій по Україні можна назбирати цілу колекцію. Наприклад, київські водії також займають почесне місце в цьому списку. Один з водіїв маршрутки на ходу лагодив коробку передач. Звичайно, з одного боку це може здатися смішним, але якщо не було б так сумно. Адже це ризик. Це порушення безпеки пасажирів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Херсоні, наприклад, під час руху у маршрутки відлетіло колесо. Тоді українці пожартували, що є черговий привід підняти тариф на проїзд ще в два рази. Мовляв, щоб були гроші на ремонт.

Згідно з опитуванням, українці жартують від безвиході. Вони вже нічому не дивуються. Вони розуміють, що такі ситуації - це ризик для їхнього життя. Розбите вікно - можна захворіти. Адже на вулиці зима і на пасажирів дме холодне повітря. Ремонтувати коробку передач на ходу - це відволікатися від дороги, а значить можна створити дорожньо-транспортну пригоду. Відпало колесо - маршрутка перекинулася. І невідомо скільки могло б бути постраждалих і чим би ці всі ситуації закінчилися.

Нагадаємо, водії маршруток ходять в туалет по-маленькому прямо в салонах.

Як раніше повідомляв Знай.uа, водій маршрутки зливав паливо посеред дороги.

Знай.uа писав, чому маршрутки потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди.