Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Тиждень буде проходити під егідою самовідданості, чесності. Обставини складуться так, що вам необхідно буде пожертвувати чимось особливо важливим (в питаннях здоров'я, відносин, праці), розуміючи, що це потрібніше іншому. Визначтеся, що для вас зараз важливо і готуйтеся це віддати. У питаннях здоров'я очікуйте прилив сил, прекрасне самопочуття і наповненість. Що стосується любові - чекайте події, які перетворять ваші відносини в захоплюючу гру. І в цілому, намагайтеся частіше вносити вогник гри в ваш союз. Ділові питання зажадають зупинки. Зізнайтеся, що ви не володієте достатньою кількістю інформації, відкладіть будь-яке рішення. Порада: пам'ятайте, що для вас зараз краще вибрати шлях, який буде вигідний всім сторонам виниклого питання.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Всю свою увагу на цьому тижні буде направлено на внутрішні і родові процеси. Що стосується здоров'я - слід приділити увагу питанням продовження роду, якщо дана тема зараз актуальна. Поспішайте, настає слушний час. У любові очікуйте радісні переживання, щиросерді подарунки. Приймайте їх так само з відкритим серцем. Ділові питання особливо не будуть вас турбувати на цьому тижні. Очікується повний успіх, особливо якщо ваша праця зв'язана з милосердям. Порада: намагайтеся гармонійно вирішити виникаючі питання, щоб результат приніс задоволення усім.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Прекрасний тиждень! Чекайте нагороду за свою працю. Однак пам'ятайте, що дана вона не для розслаблення, а як стимул і заохочення за правильні вчинки і думки. Що стосується здоров'я, не очікується ніяких серйозних потрясінь. Любовні взаємини проявлять свою кармічну сторону. Поруч з вами партнер, який пов'язаний з вами особистої кармою. А в справах очікується розвиток і успіх, частка милосердя принесе ще більшу славу і наблизить до мети. Порада: оцінюйте все ситуації тверезо не дивлячись на захват польоту.

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Вся ваша увага на цьому тижні буде направлена всередину себе. Повна безтурботність. Можлива поява в житті людини, яка певним чином впорядкує ваше життя, заспокоїть хаос. Що стосується здоров'я, поспішаю порадувати: наповненість життєвою силою, приплив енергії змусять забути про будь-яки хвороби минулого. А ось в любові ви опинитеся на життєвому перехресті, прийшов час вибору. Ділові питання зажадають вкладення (фінансів, уваги, часу) для розвитку своєї справи. Цілком можливо, на цьому тижні з'явиться варіант почати щось нове і більш підходяще для вашого життєвого ритму. Порада: залучайте прихильників! Разом ви зможете все!

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.