У Тернополі почалася паніка. На мобільні пристрої людей почали приходити повідомлення про те, що дітей отруюють психотропними речовинами.

Мабуть, у кожному класі є батьківські групи в додатку Viber. Найчастіше там обговорюють батьківські внески, проблеми дітей у школі, дитячі концерти і все-все-все, що стосується учнів одного класу.

Так, в одну з таких батьківських груп прийшло повідомлення, в якому йдеться про те, що на вулицях орудує банда, яка роздає дітям безкоштовні газовані напої, цукерки, жуйки та інше, що люблять підлітки з психотропними препаратами. Також подібне відбувається і на території школи. У листі йшлося про те, що вже були жертви таких "подарунків" і порадили батькам берегти своїх дітей.

У чортківському відділі поліції говорять, що це неправда. До них жодних сигналів про схожі інциденти не надходило. Співробітники правоохоронних органів наполегливо просять батьків повідомляти одразу в "102", якщо щось подібне станеться або якщо вони стануть свідками підозрілої ситуації.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

У будь-якому випадку, треба постійно пояснювати дитині, що нічого не можна брати з рук сторонніх людей. Маленькі дітки можуть просто забути про це і взяти автоматично, а підлітки вважають себе вже дорослими і впевнені, що з ними нічого не трапиться. Тому нагадуйте про це діткам кожен день, навіть якщо вони починають нервувати і говорити, що все знають. Найчастіше вони так відповідають тому, що вважають себе вже досить розумними і мудрими, а також думають, що побачили життя. Ось такий юнацький максималізм. Але як кажуть, краще перепильнувати, ніж недопильнувати.

Нагадаємо, у Львові троє чоловіків намагалися викрасти маленьку дівчинку, яка поверталася зі школи додому.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у центрі української столиці викрали людину. Співробітники правоохоронних органів оголосили план "Перехоплення".

Знай.uа писав, у Києві викрали дитину. Вона благала про допомогу, але її ніхто не врятував.