Тернополянин розповів про те, що його корова збирала гриби. Цікаво як? Тоді читайте.

Ярослав Цісарчук - колишній лісник, і про гриби він знає абсолютно все. Чоловік розповів, що найсмачніший гриб - це боровик. Але, найсмачніша юшка з білих грибів.

Цікаво, що ті люди, які йдуть у ліс шукати гриби, то найвірогідніше, вони їх не знайдуть. Хіба що кілька штучок. У ліс треба ходити, щоб збирати гриби. Саме збирати. Треба знати місця, де вони ростуть і йти відразу туди. Наприклад, під березами ростуть підберезники, під осикою ростуть підосиновики і так далі. Якщо якісь дерева знищать, то і грибів на цьому місці більше не буде.

Ярослав Цісарчук розповів історію зі свого дитинства. Виявляється, у них в господарстві була корова. І не проста. Це була корова-слідопит. Щось подібне поліцейським вівчаркам. Ви ж знаєте, що службові вівчарки можуть по запаху визначати місце розташування якогось предмета чи знайти чийсь слід. Так ось тут ситуація аналогічна. Тільки не собака, а корова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ярослав Цісарчук говорить про те, що коли він ходив за грибами, то корова йшла за ним. Цікаво, що саме корова першою знаходила їстівні гриби і показували на них своєму господарю. А також чоловік каже, що корова сама вміла збирати гриби. Не віриться? А от і буває таке.

Нагадаємо, мешканка Тернополя поїхала в Карпати і знайшла сліди снігової людини. Жінка сумнівається, що це були сліди бізона або ведмедя, і схиляється до того, що це були сліди Йєті. Невже, він є в українських Карпатах?

Як раніше повідомляв Знай.uа, відомі кращі рецепти для консервації грибів. Мало того, що це дуже смачно, так ще і не менш корисно.

Знай.uа писав, як психоделічні гриби впливають на творчу складову людини. Медпрацівники дізналися як такі гриби впливають на людей. Список "чарівних" грибів.