Стало відомо, що в Одесі чоловік, який зловживає алкогольними напоями , жорстоко знущався над власною бабусею.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ НП в Одеській області.

Онук методично морально знущався над бабусею похилого віку.

Їй 71 рік, онукові – 31. Чоловік часто і подовгу тероризував бабусю. Поліція вела з ним бесіди протягом двох місяців. Поліції також приїжджала на виклики, забирала нелюда і складали адмінпротоколи.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Але в один із днів жорстокий онук не обмежився словесними приниженнями, а став бити бабусю.

На місце пригоди прибули правоохоронці й завели кримінальну справу за фактом побиття, давши кваліфікацію цим злочинним діям, як
"домашнє насильство". Одеситу загрожує позбавлення волі до 2 років.

Нагадаємо,що рятуючи дівчину, юрба опинилася під колесами нелюда: фото.Сьогодні в Стамбулі сталася кривава ДТП. Чоловік їхав у своїй машині з подругою. По дорозі у них стався конфлікт і водій не зупиняючись почав бити попутницю. Люди на вулиці побачивши несправедливість, кинулися на допомогу, за що поплатилися здоров'ям.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Нелюд влаштував дикий вестерн в будинку престарілих: десятки загиблих.Як повідомляє "Думська", тіло без голови 29-річної дівчини знайшли у квартирі на вулиці Середній. Після цього у поліції повідомили, що знайшли голову нещасної на розі 2-го Розумовського провулка. Проте пізніше ця інформація не підтвердилася. За уточненою інформацією, в голову дівчини досі так і не знайшли.

"Знай.uа" писав, що вбивство українця в Туреччині: жорстокому нелюду поставили умову.Стало відомо, що посольство України в Туреччині направило офіційний запит до прокуратури на отримання інформації про хід розслідування справи щодо загибелі 57-річного туриста з Запоріжжя. Про це повідомив заступник директора Департаменту консульськой служби МЗС України Василь Кирилич.