На Закарпатті активісти влаштували справжній бунт. Відомо, що в Рахівському районі на прихожан однієї з церков напали активісти. Більше того, ситуація зайшла занадто далеко і постраждали навіть жінки.

Настоятель храму Різдва Божої Матері розповів, що якісь активісти селища міського типу Ясіня несподівано увірвалися в будівлю сільської ради і почали бити жінок. Сталося це в момент, коли настоятель з парафіянами відносили документи, в яких йшлося про збори парафії.

У зв'язку з інцидентом, настоятель вирішив зафіксувати дане правопорушення на мобільний пристрій, але телефон вибили з рук. На даний момент відомо лише те, що настоятель пише заяву в правоохоронні органи.

Нагадаємо, у центрі української столиці неповнолітні підлітки нападали на перехожих. Поки співробітники правоохоронних органів збирали матеріали справи і шукали тих, хто в цьому замішаний, активісти вирішили самостійно розібратися з кривдниками. Відомо, що неповнолітні діти називали себе ультрас, але як зазначила одна з пыдписниць соціальних мереж, що вони себе так називають виключно до тих пір, поки не зустрілися зі справжніми ультрас. Коли ж ця зустріч відбулася, то підлітки публічно вибачились за скоєне.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, мусульманин розповів, що єдиний метод виховання дружини - це рукоприкладство. Він вчив прихожан виховувати дружин і сказав, що не можна прати за них брудну білизну. Також він додав, що дружин можна бити по не травмонебезпечних місцях, а краще всього робити це зубочисткою. Ще один метод - бити батогом. Для кращого розуміння хто в домі господар, можна повісити батіг на цвях. Тоді жінка буде знати, що один неправильний рух і вона відчує пронизливий біль.

Знай.uа писав, в Туреччині чоловік за кермом почав бити свою дівчину. Відзначається, що машина рухалася. Коли перехожі помітили це безчинство, то кинулися на допомогу дівчині. Але потрапили під колеса автомобіля.