Приватне акціонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Roshen" закінчило 2018 рік з небувалими прибутками.

Про це повідомляють ЗМІ.

Українці буквально оніміли від цифр - наразі вже відомо, що вказана фабрика входить до корпорації Roshen, якою володіє чинний президент Петро Порошенко та завершила рік з чистим прибутком у 11,1 мільйона гривень. Це в 4 рази більше за показники роботи президентського підприємства за 2017 рік.

Виходить, що Порошенко нагодував українців у 4 рази більше цукерками, однак солодшим життя не стало.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що компанія вже повідомила, що планує направити 5% з цієї суми на поповнення резервного капіталу, а ще 95% залишити нерозподіленим. У той же час, виплачувати дивіденди за 2018 року Київська фабрика "Roshen" не має наміру.

Нагадаємо, у п'ятницю, 15 лютого, в українській столиці був здійснений підпал фірмового магазину Roshen, який розташований на вулиці Срібнокільській, 20. Згідно з попередньою інформацією, внаслідок пожежі вигоріло скло в вітрині, інших видимих пошкоджень не зафіксовано.

Випадкові свідки бачили, як до магазину підійшов чоловік у військовій формі з відром у руках, про що повідомляє Інформатор. Як розповіли очевидці, він хлюпнув з відра на зовнішню стіну, після чого вона загорілася. Після цього невідомий зловмисник швидко втік з місця події.

Варто відзначити, що на місце пожежі рятувальники прибули досить швидко, при цьому вони протягом декількох хвилин загасили вогонь. Також відомо, що внаслідок події постраждалих немає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві сталась пожежа у фірмовому магазині Roshen, що знаходиться у Дарницькому районі.

Пожежна служба прибула на виклик досить швидко. На щастя, постраждалих немає. Завдяки оперативності й професіоналізму пожежу було швидко локалізовано.

Також Знай.ua писав про те, що українець виявив муху у цукерках ROSHEN.