У Києві на Контрактовій площі кілька чоловіків затримали нібито наркоторговця й вчинили над ним самосуд. Потерпілий вирішив подати заяву до поліції.

Про інцидент повідомили очевидці події у соцмережах.

Інцидент стався у вівторок, 26 лютого, ввечері. Активісти націоналістичної організації влаштували самосуд над 18-річним хлопцем, який нібито займався розповсюдженням наркотичних речовин. Підлітка прив'язали до стовпа і нагодували порошком з пігулками. Відео цього з'явилося в мережі.

У повідомленні зазначено, що активісти організації "Щит і меч" спіймали 18-річного хлопця на ім'я Андрій, який нібито поширював наркотичну речовину амфетамін. На відео підліток визнається, що займається продажем наркотиків всього півтора тижні.

На відео видно, що молодики, яких було близько десяти, примотують хлопця до стовпа скотчем, малюють у нього на лобі якийсь напис. Після цього вони змушують хлопця з'їсти пакетик з невідомими таблетками.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Увага! 18+ Небайдужі громадяни із молодіжного крила «Молода кров» організації «Щит і меч» зловили на Контрактовій площі 18-річного розповсюджувача наркотиків. Після незначної профілактичної бесіди вони прив’язали ділера до стовпа та згодували йому його ж речовини. Як гадаєте, такий прояв самосуду доречний у сучасному світі?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 26 februari 2019

Батько потерпілого переконує, що невідомі раніше у мережі запитали хлопця, де можна придбати наркотики. За його словами, підліток і гадки не мав, де їх взяти. Однак вирішив розіграти чоловіків.

Юрист заявив, що громандські активісти не мали права вчиняти таких дій. Вони могли лише повідомити про підозрілого хлопця в поліцію. Охоронці будуть кваліфікувати подію, як тяжкий злочин.

Варто додати, що в Києві на Майдані незалежності затримали і прив'язали до стовпа скотчем чоловіка, який нібито продавав підліткам амфетамін. Відео події дуже нагадує те, що трапилося у вівторок.

Один з учасників переконував усіх перехожих в тому, що спійманий хлопець продавав амфітамін підліткам. Незабаром на місце події прибули співробітники поліції, які забрали молодого чоловіка у відділення.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Україна залишилася без найпопулярнішого препарату від кашлю: виявився підробкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'ять пакетів, загальною вагою 5,4 кг, виявили в аеропорту у валізі транзитного пасажира, що летів з Варшави в Тель-Авів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Києві виявили "веселу" коробку на 2,5 мільйона гривень: з любов’ю з Європи. Київські митники виявили підозрілу коробку. Її пересилали з Нідерландів до Харкова.