У Мукачеві мешканці вулиці Менделєєва виявили, що в їх будинках прописалися мешканці провулку по сусідству – ромські нацменшини

.
Через це люди відчувають масу проблем: їм відмовляють в оформленні субсидій, їм приходять рахунки на чужий рахунок, а вночі часто приїжджає швидка і поліція.

Люди навіть витрачаються на допомогу юристів, щоб виписати незаконно прописаних. Вони не розуміють, чому повинні платити за усунення чужих помилок.

За словами мешканки вулиці Менделєєва, Тетяни Лисенко, у неї вдома прописані троє ромів. Вона була шокована, коли про це дізналася – як раз під час оформлення субсидії. Вона не розуміє, як таке сталося, адже всі документи при купівлі житла були абсолютно чесними і прозорими.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Роми

Виявилося, що поруч розташовується однойменний провулок. Жителька обурюється, чому вона за свої гроші має доводити в суді правоту. І не розуміє, як служби втрапили в таку плутанину.

Аналогічні проблеми відчувають жителі та іншої вулиці. Майже в кожному будинку прописані роми. Звернення до міської ради залишаються безрезультатними, тому люди намагаються відстояти свої права в суді.

Варто нагадати, що Львів'янка розповіла про страшні події, які відбувалися з нею два роки поспіль. Жінка потрапила в рабство до циганки.

Дівчина розповідає, що коли вона була маленькою, у неї дуже сильно захворіла мама. Через це вона виявилася в дитячому будинку. Через якийсь час самого близької людини не стало, мама померла.

Нагадаємо, Поліція мовчки спостерігала, як цигани б'ють жінку під АТБ

В одному з районів української столиці група циган, не звертаючи уваги на співробітників правоохоронних органів, які були поблизу, напала на жінку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Волочкова проміняла храм на чорну магію: тепер рекламує циган

Також "Знай.ua" писав про те, що Трагедія у київській піцерії: танець переріс у бійку та закінчилася стріляниною, деталі