Скандал між ведучим програми "Школа корупції" та блогером Василем Крутчаком, співробітником військової прокуратури Віталієм Опанасенко і головним військовим прокурором Анатолій Матіос набирає обертів. У ньому з'явилися нові цікаві деталі.

Відомо, що кілька днів тому згорів автомобіль Ford Fiesta журналіста і блогера, ведучого програми "Школа корупції" Василя Крутчака. У підпалі, який стався рано вранці 22 лютого, журналіст звинуватив військового прокурора Віталія Опанасенко з команди Матіоса. Проти нього Крутчак провів серію розслідувань.

Як показує одне з них, Опанасенко переписав дороге майно на свою бабусю Катерину Вербило, якій 82 роки. І продовжує так робити. Прокурор зареєстрований у зовсім невеликій квартирі, але фактично проживає в особняку під Києвом. І особняк, і автомобіль Infiniti FX37s, за документами належать бабусі військового прокурора. А ось і нова публікація Крутчака. Він стверджує, що бабуся Катерина Вербило поповнила свій автопарк новою машиною - Lexus GX460.

"За дивним збігом, бабуся свою машину паркує по вул. Гусовського, 11/11, це буквально 100 метрів від місця, де працює її онук Віталька (вул. Гусовського, 9), мабуть пиріжків онукові на обід привезла", - будує "здогади" Василь Крутчак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, в Інтернеті можна знайти фото військового прокурора Опанасенко, які повністю описують стиль його життя.

Моє авто яке цієї ночі підпалили та авто молодої сім`ї, які теж постраждали.

Geplaatst door Vasyl Krutchak op Donderdag 21 februari 2019

Під час підпалу згорів не тільки автомобіль Крутчака. Не пощастило власникам Renault Rapid, 1994 року випуску, який був припаркований поруч. Журналіст з'ясував, що авто належало молодій сім'ї і було для них засобом заробляння грошей.

Нагадаємо, що колишня дружина з сином Дмитра Фірташа планують подати позов в суд Відня, щоб відсудити п'ять мільярдів євро. Космічна сума, як для українського депутата.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час засідання суду Зайцевій стало погано.

Раніше "Знай.uа" писав, що "Я зрозумів, що таке Армія. Мова. Віра": Зеленський жорстко відреагував на скандал з Гладковським.