Досить емоційно відреагував на розслідування журналістів Bihus.Info про схеми, які очолює син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор, кандидат у президенти, відомий український шоумен Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки новому відео коміка, яке він виклав у мережі.

#НЕДОБРИЙРАНОК

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 26 februari 2019

"Доброго ранку. Він був добри, поки я не подивився розслідування про розкрадання коштів в "Укроборонпромі". Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, "заробляють" на крові. Тобто контрабанда з Росії - можна, БУшні запчастини в обмін на життя наших солдатів — можна, цукерки — можна, MARYV — не можна", заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За його словами, після перегляду сюжету він зрозумів зміст слогана Петра Порошенка "Армія. Мова. Віра.".

"Вибачте мене, але це кабздець. І зараз я зрозумів, що таке Армія. Мова. Віра." — розікрасти армію, штучно розділити людей мовою, тому й віри вам немає. Так що багато кандидатів, когось крім вас виберемо", — резюмував Зеленський.

Варто нагадати, що під час спілкування шанувальників автомобілів на єврономерах з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським з'ясувалося, що по "пільгам", які ввела Ніна Южаніна, на розмитнення українці втратили кілька мільйонів гривень. Питання з розмитненням євроблях стояло досить гостро, але після законів піврічної давнини багато євробляхерів поставили хрест" на своїй мрії. Як відомо, глава АЕС (Авто Євро Сили) демонстративно спалив свій автомобіль, щоб не платити державі величезні податки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий шоумен, комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський бурхливо відреагував на гучне розслідування журналістів Bihus.Info про схеми, які очолив син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Відповідні відео зірка "95 Кварталу" виклав у себе в Instagram.

Нагадаємо, у Львові затримали "терористку": загрожувала Зеленському розправою.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко віддав своїх друзів на розтерзання: несподівана заява змінить все.

Знай.uа писав, Зеленський знущається над іншими кандидатами в президенти: у мережу злили фото.