Один з найзатребуваніших банків України держбанк ПриватБанк повідомив неприємну новину. Відомо, що банк закриває сервіс iPay, який дозволяє середньому та малому бізнесу приймати безконтактні платежі за картками за допомогою мобільних телефонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби банку.

Приватбанк
Приватбанк

За інформацією співробітників банку, сервіс закриють 28 червня 2019 через малу затребуваність. А замість цього сервісу банк запустить альтернативну послугу під назвою miniPOS.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

MiniPOS – це міні-термінали, які також працюють у зв'язці зі смартфонами і планшетами, зазначається на сайті Приватбанку. Оплати за його допомогою захищені PIN-кодом.

Варто нагадати, що Національний банк України відкликав ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків в ТОВ "Перша Українська Платіжна Система". Про це повідомляє видання "Хвиля" з посиланням на дані регулятора.

Відповідне рішення ухвалили в понеділок, 25 лютого. Його було ухвалено після отримання від компанії звернення про відкликання ліцензії у зв’язку із самостійним прийняттям рішення про припинення здійснення діяльності з переказу коштів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям варто задуматися про безпеку своїх фінансів. З'явилася інформація, що на Україну обрушилася ціла хвиля фінансового шахрайства. Аферисти виманюють капітал за допомогою переказу коштів на карткові рахунки "липових" компаній. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на прес-службу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Нагадаємо, Нова пошта стане працювати по-іншому: українці в шоці від нововведень.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк розповів, як українці зберігають свої кровні: купують кілограмами.

Знай.uа писав, падіння Росії показали у віршах: нас давно послали на*й, якщо хто не помічав.