У Києві молоді люди прямо в центрі міста вирішили жорстко провчити наркодилера, а в результаті потрапили до рук поліції самі. «Борці за чистоту нації» зловили підлітка, який нібито намагався продати їм пакет з білою речовиною, прив'язали до стовпа і змусили з'їсти «товар». Закінчилося тим, що підліток сам на них написав заяву в поліцію. Наркотики виявилися розіграшем, а от розправа – цілком серйозною, розповідає у четвер, 28 лютого, служба новин ТСН.

Відео затримання начебто наркоторговця з'явилося сьогодні вранці в мережі. На ньому молоді люди примотують скотчем хлопця до стовпа, потім годують знайденим в кишені пакет з порошком.

Це вже другий випадок у столиці, перший стався нещодавно на Хрещатику. Тоді перехожі наполягають на звільненні хлопця, ті, хто його обмотав скотчем запевняють, він продавав наркотики! Минула історія обійшлася лише розголосом в мережі. Сьогоднішній потерпілий, якого нагодували порошком, вирішив йти до поліції.

Батько 16-річного хлопця розповідає, що в мережі у сина запитали невідомі, де можна придбати наркотики. Підліток, стверджує чоловік, про це й гадки не мав, але вирішив обдурити незнайомців. «Вони просто їх розіграли, розумієте? Насипали сіль, цукор, я не знаю», - каже батько юнака.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Активісти зловили на Контрактовій площі 18-річного розповсюджувача наркотиків. Після профілактичної бесіди вони прив’язали хлопця до стовпа та згодували йому його ж речовини. Як гадаєте, такий прояв самосуду доречний у сучасному світі?

Geplaatst door Типичный Киев op Dinsdag 26 februari 2019

Дії натовпу "карателів" слідство кваліфікувало як тяжкий злочин - чоловіки віддавали собі звіт в тому, що вводять неповнолітньому наркотичну речовину, і що передозування може закінчитися смертю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Одесі спіймали виродка, який жорстоко знущався над власною бабусею.

Нагадаємо,що рятуючи дівчину, юрба опинилася під колесами нелюда: фото.Сьогодні в Стамбулі сталася кривава ДТП. Чоловік їхав у своїй машині з подругою. По дорозі у них стався конфлікт і водій не зупиняючись почав бити попутницю. Люди на вулиці побачивши несправедливість, кинулися на допомогу, за що поплатилися здоров'ям.

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, що Нелюд влаштував дикий вестерн в будинку престарілих: десятки загиблих.Як повідомляє "Думська", тіло без голови 29-річної дівчини знайшли у квартирі на вулиці Середній. Після цього у поліції повідомили, що знайшли голову нещасної на розі 2-го Розумовського провулка. Проте пізніше ця інформація не підтвердилася. За уточненою інформацією, в голову дівчини досі так і не знайшли.