На окупованому путінськими бойовиками Донбасі українські воїни знищили російський розрахунок протитанкової керованої ракети. Відомо, що ліквідацію ПТКР бойовиків вдалося зняти на відео.

Про це повідомив офіцер української армії Анатолій Штефан.

За інформацією Штефана, вдалий постріл українських воїнів зняли на відео.

"На одній з позицій окупантів систематично вів вогонь розрахунок ПТУРистів. Але ОСи не забарилися з адекватною відповіддю і зловили розрахунок "колорадів" в укритті. За даними розвідки, розрахунок ПТКР знищено разом з вогневою точкою. Вірте у воїнів! Вірте у ЗС України", — йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Тим часом у штабі Об'єднаних сил повідомляють, що в середу, 27 лютого, бійці ООС знищили двох окупантів, п'ятьох було поранено. Також українські бійці знищили одну одиницю військової техніки противника.

Варто нагадати, що в мережі з'явилися фотографії, які в черговий раз доводять, що путінські окупанти перетворили Донбас на руїни. Так, в окупованій Горлівці Донецької області ділянка водоводу перетворилася на величезну крижану брилу. Знімки та відео ремонтних робіт опублікував в мережі Twitter блогер Necro Mancer‏.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так звана влада в окупованому Російською Федерацією Криму похвалилася, що нібито здійснила свій найуспішніший курортний сезон за всі пострадянські роки. Відомо, що кількість туристів, за інформацією кремлівських пропагандистів, на півострові наблизилася до 7 млн людей. Про це стало відомо з повідомлень пропагандистів програми "Погляд".

Нагадаємо, блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас через "ДНР": боляче дивитися.

Як повідомляв Знай.uа Україна втратить дві області: озвучено підлий план Путіна по новій хвилі окупації.

Знай.uа писав, мирний план Медведчука сприймають по обидві сторони лінії розмежування, - Рижанов.