Мешканці Львова не задоволені тим, що вартість за проїзд постійно підвищується. Для них платити сім гривень - це багато. Звичайно, мешканців міста, як і всієї України, можна зрозуміти.

Ціни за проїзд підвищуються з кожним днем. Пам'ятаєте, ще ті часи, коли проїзд коштував 2 гривні 50 копійок у маршрутці і просто 50 копійок в автобусі або метро? Швидше за все, так. Не встигли українці звикнути до того, що проїзд підвищився до 5 гривень за поїздку в маршрутці, як тут же ціни скаканули до 8 гривень за проїзд.

У Львові проїзд у маршрутках коштує 7 гривень. Але чи справедлива така ціна? Варто відзначити, що більшість маршруток в жахливому стані. Сюди можна віднести грибок, бруд, зламані сидіння, поручні тощо. Цей список можна продовжувати ще дуже довго. А чого варта тільки та маршрутка, де замість вікна висів килим?

Примітно, що тенденція зростання цін завжди йде вгору, а ось тенденція ремонту маршруток або їх оновлення - навпаки.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як львів'яни вирішили з цим боротися?

Один із жителів міста прийняв рішення оскаржити ціни на проїзд і звернувся до суду. Відомо, що засідання пройде у Львівському окружному адміністративному суді 5 березня о 9 годині ранку. Всі бажаючі можуть приєднатися.

Чим закінчиться засідання суду - поки невідомо. Можливо, якщо у львів'ян вийде виграти суд і ціни на проїзд стануть менше, українці з інших міст спробують також повернути до себе вдачу. Адже, це дійсно болюче питання для кожного жителя нашої країни.

Нагадаємо, мешканців України очікує новий "сюрприз". До 2030 року усі маршрутні таксі будуть оновлені.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у львівській маршрутці відсутнє вікно замінили килимом. Жителі міста в подиві - радіти їм чи вже плакати.

Знай.uа писав, в українській столиці загорілося таксі. Відомо, що ніхто з повз проїжджаючих водіїв, не допоміг таксисту. На щастя, ні таксист, ні пасажир не постраждали. Також стало відомо, що таксі належало компанії "Уклон".