У п'ятницю, 1 березня, у Миколаєві під час вручення дипломів у Чорноморському державному Університеті імені Петра Могили, студент прямо на сцені зізнався, що купив диплом.

За словами очевидців, хлопець був в алкогольному сп'янінні.

Очевидці також стверджують, що хлопець придбав диплом за 350 доларів. На кадрах, які зняли очевидці, можна помітити, що студент говорить до тих пір, поки не був вытолкан із залу.

"350 доларів я заплатив за диплом, працював у Польщі. Спасибі, велика честь", — сказав хлопець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто нагадати, що Отримати диплом магістра в Україні стане значно дорожче. З 2020 року Міністерство освіти і науки планує ввести індикативну шкалу собівартості освіти. Що це означає і стільки українцям доведеться віддавати за вищу освіту.

Про це пише UBR.

Влади з 2020 року планує прив'язати навчання за контрактом витрати на бюджетників.

За словами чиновників, витрати по державному замовленню на фахівців набагато вище, ніж платять студенти-контрактники. Щоб скоротити розрив, вартість навчання будуть піднімати в кілька етапів:

  • З 2020-го індикативна вартість контракту не може бути менше, ніж 60% від середнього розміру витрат на підготовку одного бюджетника в попередньому календарному році (без урахування стипендій).
  • З 2021-го — планку піднімуть до 70%;
  • З 2022-го — до 80%.

Нагадаємо, Молодий український викладач помер загадковою смертю: студенти його обожнювали

У п'ятницю, 22 лютого трагічно обірвалося життя молодого викладача Тернопільського економічного університету.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Найбільш оплачувані вакансії в Україні: кому платять від 60 до 140 тисяч гривень

В Україні визначили середню заробітну плату і найбільш затребувані професії. В середньому зарплата становить 10 573 в місяць. При цьому найбільше можна заробити в Києві - 16546 гривень. Найнижча середня оплата праці у Чернігівській області - 8005 грн.

Також Знай.ua" писав про те, що Экс-и. о. ректора НМУ ім. Богомольця Науменко готує захоплення влади у Вузі з допомогою колишніх правоохоронців-бандитів