Сьогодні, 1 березня, на одному з взводних опорних пунктів на Светлодарському напрямку ЗСУ збили безпілотник «Елерон».

Про це розповів штаб ООС Facebook. Апарат належав окупантам.

ЗСУ
ЗСУ

Апарат збили військові окремої механізованої бригади, яка зайняла оборону на Светлодарском напрямку. Військові батальйонної тактовною групи полку «Азов» побачили безпілотник, який розвідував місцевість над їхньою позицією.

ЗСУ пропустили його через позицію, а потім відкрили вогонь із штатної стрілецької зброї. Апарат збили приблизно в 8 годин ранку. Літав він на висоті 150 метрів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Після того, як трофей був виявлений на землі, він був переданий фахівцям. Виявилося, що цей апарат являє собою обладнання, що стоїть на озброєнні Росії. В даний момент фахівці з'ясовують, які носії інформації були використані в даному літальному апараті.

Варто нагадати, що Секс-скандал в ЗСУ набирає нові обороти і обростає черговими обурливими деталями. Так, видання "Факти" повідомляє, що колишній заступник командира військової частини Хмельницкои Віктора Іваніва, якого вісім підлеглих жінок звинуватили в харасменті і примушенні до сексу, розповів про нові подробиці скандалу. Першою про домаганнях командира заявила 24-річна лейтенант Валерія Сикал. Майже рік Іванів приставав до неї, і обіцяв за незгоду показати "усі принади армії" у найгіршому сенсі цього слова.

Екс-заступник командира частини Віктор Міщук, який служив у частині до весни 2018 року, розповів про методи роботи полковника Іваніва.

Віктор Іванів прийняв командування частиною в 2016 році, в той час Віктор Міщук знаходився в зоні АТО. Йому зателефонувала жінка з управління частині і розповіла про те, що новий командир домагається її, і вона планує звільнитися. Коли ж Міщук повернувся в частину, жінка там вже не працювала.

Нагадаємо, У "ДНР" крижаний колапс: Захарченко навіть з пекла зіпсував життя мільйонам українцям, фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Путінські окупанти розповіли, як "побили" Україну: винен Кримський міст

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас через "ДНР": боляче дивитися