Учасники популярного шоу "Битви екстрасенсів" багаторазово дивували глядачів різними незрозумілими можливостями і вчинками, міцно приковуючи українців до екранів телевізорів і моніторів. Але, незважаючи на паранормальні здібності, можливість передбачати майбутнє і впливати на сьогодення, від долі піти не виходить навіть у них.

Симона Бородіна, учасниця шостого сезону української "Битви екстрасенсів", померла після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням, про що стало відомо завдяки повідомленню її друзів на сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що Бородіна заслужено вважалася однією з найсильніших екстрасенсів, однак переможницею проекту їй стати не вдалося. Після своєї участі в шоу вона продовжила допомагати людям.

Друзі і родичі стверджують, що страшний діагноз від близьких людей жінка приховувала. Згідно отриманої інформації, родичі збираються кремувати Бородіну, а прощання зі знаменитим екстрасенсом відбудеться в суботу, 2 березня.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в нашій країні стартувала реєстрація на ЗНО, що загрожує нервовими зривами як випусникам, так і їх батькам. Секрети успішного складання і демонстрації видатних результатів розкрили випускники, які в минулі роки набрали максимальні бали. У нас ви зможете прочитати їх і застосувати на практиці, а для зручності всі поради представлені тезами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Миколаєві під час вручення дипломів у Чорноморському державному Університеті імені Петра Могили, студент прямо на сцені признався, що купив диплом за 350 доларів. Очевидці інциденту повідомляють, що хлопець перебував у стані алкогольного сп'яніння і заявляв, що купив диплом, а під час навчання працював за кордоном.

Також "Знай.uа" писав, що в п'ятницю, 1 березня, на території анексованого півострова російські берегові ракетні комплекси "Бастіон" і "Бал" тренувалися наносити ракетні удари по морським цілям.