Синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Холода в березні

За запевненням народного синоптика Володимира Деркача, з 8 березня може настати потепління, однак воно не триватиме довго. Він заявив: "Весна очікується доволі затяжною. У березні взагалі ще буде боротьба між зимовою погодою і весняною. Правда, з 8 березня очікується істотне потепління, але воно триватиме недовго".

У свою чергу, народний синоптик Леонід Горбань пророкує першу половину березня достатньо холодною. Згідно його словам, в першу декаду морози будуть досягати 5-7, а місцями цілих 9 градусів нижче нуля. У другій декаді можливе незначне потепління до 2-5 градусів з плюсовою відміткою. Такі температурні перепади протримаються до кінця місяця.

Мінусова температура в березні

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що курцям розповіли про зменшення виробництва сигарет в нашій країні. Згідно з наданою інформацією, в січні 2019 року порівняно з січнем 2018 року виробництво сигарет зменшилося на 46,9%, або на 2,341 млрд штук до 2,651 млрд штук. По всій видимості, таким чином людей намагаються відучити від шкідливої звички, особливо враховуючи анонсовану вартість тютюнових виробів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кір – одна з основних проблем українських громадян, однак закінчення епідемії поки що не видно. Експерт розповів про те, як купується вакцина та що робить МОЗ на чолі з Супрун для стабілізації ситуації в нашій країні. Незважаючи на гучні обіцянки, насправді ситуація із захворюванням набагато гірше, ніж ви можете собі уявити.

Також "Знай.uа" писав, що на питання про те, чи допустять представників ЛГБТ-спільноти до причастя, Єпіфаній відповів, що вони зможуть взяти участь у таїнствах, якщо "покаються у своїх гріхах, якщо виправлять свої помилки". Також він підкреслив, що ПЦУ непохитна у цьому питанні, оскільки "церква чітко розрізняє, де є гріх. Ми не можемо гріх назвати добром".

Детальніше про погоду на весь поточний рік: