Лежачим на підлозі його знайшли батьки. Чоловік не раз говорив про свої наміри, але його слова ніхто не сприймав серйозно. Про це повідомляє "Інформатор". Чоловік часто чув якісь голоси у себе в голові і одного разу намагався перерізати собі вени, але потім ніби як прийшов у норму.Але коли батьки спробували зв'язатися з сином, відповіді не було. Коли вони приїхали до нього додому, то побачили, що чоловік лежав мертвий на підлозі, а навколо його руки була намотана дріт.

На місце одразу ж приїхала "швидка допомога". Але медики приїхали і констатували смерть. Чоловік помер від удару струмом, коли намотав частину дроту на руку і вставив інший кінець в розетку. Передсмертної записки не залишив. Слідство встановлює мотиви самогубства і всі деталі інциденту.

Нагадаємо, що самогубство в Києві: відомі страшні подробиці.Сьогодні, 21 січня, зі столичної висотки з шостого поверху випав 31-річний чоловік і розбився на смерть. Як стало відомо, інцидент стався на вулиці Академіка Єфремова (колишня Командарма Уборевича) в Святошинському районі.Місцеві жителі знайшли тіло загиблого і негайно викликали швидку допомогу. Медики констатували смерть чоловіка. Зараз ведуться слідчі дії, які мають встановити: чи був це нещасний випадок або ж чоловік вчинив суїцид.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що мати стрибнула з вікна з немовлям на руках: з'явилися моторошні подробиці.У Кривому Розі 28-річна жінка з 4-річною дитиною на руках вистрибнула з десятого поверху. Обидва померли на місці, поліція припускає суїцид, про що йдеться в сюжеті телеканалу ТСН.Місцеві жителі досі не можуть відійти від побаченого. Як кажуть одні з мешканців будинку, дитина впала на землю, а мати – на лавочку. Були одягнені досить непогано. Ніякої передсмертної записки на місці трагедії не виявилося.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що Мріяв стати археологом: у Черкасах підліток скоїв загадковий суїцид.У вівторок, 2 жовтня, у Черкасах 18-річний студент ЧНУ ім. Б. Хмельницького скоїв суїцид. Молодий чоловік викинувся з вікна за невідомих обставин.