Українська актриса і телеведуча Яніна Соколова ще раз обложила кремлівських пропагандистів – на цей раз їм дісталося за сюжет про те, що ВСУ незаконно перебувають на Донбасі.

Випуск, в якому викрили клемлівських пропагандистів, вийшов на офіційному YouTube-каналі журналістки на 14 лютого.

Яніна згадала всі непрості події весни 2014 року, коли Турчинов прийняв рішення про виведення українських військ з Криму, що згодом стало ланцюгової реакцією на відправку добровольців на схід країни. Завдяки цьому «російську заразу» зуміли зупинити, поки вона не розповзлася по всьому півдню країни.

За словами кремлівських ЗМІ, ЗСУ порушили всі зобов'язання, «розстрілювали» місцевих російськомовних жителів за наказом «кривавого Пастора» Турчинова.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Їх риторика викликала гнів Соколової. Журналістка нагадала, що на перших порах український народ намагався залагодити конфлікт без єдиного пострілу, що в результаті і призвело до таких фатальних наслідків.

Соколова зізналася, що можливо в українській армії не було чобіт, але було дещо важливіші — віра в перемогу і бажання захистити свою землю, незважаючи ні на що.

Варто нагадати, що Нещодавно відома українська телеведуча Яніна Соколова у прямому ефірі розкритикувала Ларису Ніцой. Журналістка висловилася дуже гостро на адресу письменниці під час онлайн-трансляції. Вона назвала Ніцой псевдописьменницею. Відео викладене на сторінку "Вечір з Яніною Соколовою" у Facebook.

"Є люди, які виступають за вкрай категоричну українську позицію заради піару, а є ті, які істинно так думають вже багато років. Їх не цікавить нічого, крім змін, пов'язаних з цим чинником національної ідентичності", - так почала свою промову телеведуча.

Нагадаємо, Добкін матерно вчить Соколову української мови: "не плутай х*р з пальцем"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українських школярів перетворюють у "росіян": куди скаржитися батькам

Також Знай.ua" писав про те, що Соколова висміяла візит Сіндзо Абе до Путіна: побачив смарагдову балалайку і лобок Матвієнко