У центрі Запоріжжя дірка в асфальті була залатана креативним методом.

Її закрили за допомогою крісла.

Місцеві жителі в шоці від того, що вони зверталися в комунальну службу, але не дочекалися ніякої реакції.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто нагадати, що У січні найвищі зарплати в Україні отримували працівники у Києві, на Донеччині та Дніпропетровщині.

Про це говорить Держкомстат.

Зараз вже відомо, що найвищий рівень середньої зарплати зафіксовано в Києві, що становить 13 тисяч 721 гривня. Наступною йде Донецька і Дніпропетровська області, де середня зарплата становить 10 тис. 45 грн і 9 654 тис. грн відповідно.

Крім того, у Держкомстаті зазаначили, що найнижчий рівень середньої зарплати зафіксовано в Чернівецькій області - 6 тис. 958 грн, Херсонській - 7 тис. 139 грн і Чернігівській області - 7 тис. 184 грн.

Разом з тим варто зазначити, що для українських військових з'явилася досить цікава інформація. Відомо, що український президент Петро Порошенко заявив, що має намір підняти матеріальне забезпечення військовослужбовців. Щоправда, лише для тих, хто перебуває на передовій.

Про це президент України заявив під час перебування на опорному пункті десантників у районі проведення операції ООС, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення тих бійців, які знаходяться на передовій. Починаючи з першого квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення - доплату на першій лінії підняти на 2000 грн. Мінімальна доплата має скласти 12000 грн для кожного військовослужбовця", - розповів Петро Порошенко.

Нагадаємо, У Харкові масово закривають школи: спалах смертельної хвороби набирає обертів

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Весна підготувала українцям приємні подарунки: опубліковано свіжий прогноз

Також Знай.ua" писав про те, що Марш «Національних дружин» на честь ІІ річниці створення організації