У п'ятницю, 1 березня, на Донбасі, в зоні проведення ООС загинув український віона.

Про це стало ясно з повідомлення блогера з ніком aphareus‏.

“Сьогодні ми отримали сумну звістку: 1 березня в зоні ООС при трагічних обставинах помер Шипош Роберт Августинович, 1990 р. н., житель р. Виноградів, Закарпатська область. У Роберта залишилася дружина. Вічна пам'ять!”, – написав він у публікації.

Варто нагадати, що У січні 2019 року на Донбасі в зоні проведення ООС загинули вісім українських військових.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Олександрович Гузенко (позивні Вовк, Шериф) народився 16.10.1987 року в селі Павлівка Верхньорогачицького району Херсонської області. З червня 2018 жив в місті Берислав.

Починаючи з липня 2014 Шериф перебував у лавах захисників України. За його плечима бої за Іловайськ, Вуглегірськ, Дебальцеве і в ДАП.

Старший сержант, головний старшина 1-ї роти 42-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади.

За роки служби Сергій отримав нагороди: "За взірцевість у військовій службі" ІІІ ступеня, "За участь в боях", "За зміцнення обороноздатності", "За силу духу", "За службу державі", "Пам'ятний знак учаснику подій Іловайськ-2014", "Пам'ятний знак учасника подій Дебальцеве 2015", нагрудний знак "п'ятдесят сьома окрема мотопехотная бригада", медаль" Операція об'єднаних сил. За доблесть і вірність".

Ігор Олександрович Наконечний (позивний Замок) народився 03.07.1988 року в селі Шелудьківка Зміївського району Харківської області. Разом з матір'ю жив у селі Гениевке того ж району, а останнім часом - в селищі міського типу Андріївка Волноваського району Донецької області.

Нагадаємо, Пропагандистка Скабеева шокувала світ в прямому ефірі: "Ми втратили Україну, тепер вже точно"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кримський міст довів росіян до істерики: думав, що гірше вже нікуди

Також Знай.ua" писав про те, що Герои, яких Україна втратила у лютому 2019 року: в мережі показали, кому ми зобов'язані життям