У неділю, 3 березня в Івано-Франківську помер народний артист України, відомий актор Сергій Романюк.

Як відомо, Сергій Дмитрович Романюк народився 21 липня 1953 року, в Дніпропетровській області, в українському місті Кривий Ріг. Дитинство майбутньої зірки телеекранів пройшло в Новоград-Волинському Житомирської області, куди його батьки переїхали в 1961 році. Надалі актор закінчив Студію Національного українського драматичного театру ім. Франка (1973).

Сергій Романюк

З 1972 року - актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка. Зіграв безліч ролей у кіно, а також знявся у кліпі гурту ВІА Гра - Біологія (2004).

За свою кар'єру актор знявся в більш ніж 40 фільмах. Найбільш відомими з них є: "Мамай", "Повернення Мухтара 2", "Чорна Рада", "День народження буржуя 2", "Роксолана", "Іван Сила". Крім цього, він зіграв роль Митрополита Андрея Шептицького у фільмі "Владика Андрей".

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Сергій Романюк

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що активісти зуміли знайти з концертами в Харкові групу "Plotnik 82", учасник якої, Дмитро Дубров – один з авторів так званого "гімну ДНР". Природно, концерт музикантів скасували після того, як власниця клубу отримала запит від активістів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": перший день весни став останнім для українського воїна, який загинув на тимчасово окупованій території Донбасу. Як написали в соціальній мережі: "Сьогодні ми отримали сумну звістку: 1 березня в зоні ООС при трагічних обставинах помер Шипош Роберт Августинович, 1990 р. н., житель р. Виноградів, Закарпатська область. У Роберта залишилася дружина. Вічна пам'ять!".

Також "Знай.uа" писав, що мережа шокована свіжими знімками Кримського мосту, який з кожним днем просідає все сильніше. Автор знімків пройшлася по творінню путінських будівельників: "Влуч у хвіртку. Тільки гондоли і гондольєри скоро будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання...".