Українські фотографи не раз доводили всьому світу, що їх роботи – одних з найкращих у світі. Неймовірні моменти, які назавжди закарбовані на фотографіях професіоналів, що живуть в нашій країні, змушують завмирати в подиві і відкривати для себе небачені раніше емоції і почуття.

Одеський фотограф Євген Самученко викликає гордість за Україну і мистецтво фотографії в цілому – нещодавно його робота посіла перше місце в престижному конкурсі. В цей раз перемогла фотографія дитини з Індії. Радістю від своєї перемоги Євген Самученко поділився у своєму оповіданні кореспонденту Української Служби Інформації.

Євген Самученко

Він показав знімок, який допоміг йому завоювати перше місце – їм стала чорно-біла фотографія дитини. Євген Самученко прокоментував свою роботу так: "Знімок зроблений в Мумбаї на набережній. Дівчинка стояла зі шматком хліба і була при цьому щиро щаслива - це видно по очах, мені сподобалися її справжні емоції і я зробив кілька кадрів, один з яких ви бачить".

Знімок, який приніс Євгену перемогу

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нездатність української влади вирішити питання з розмитненням машин на європейських номерах вилилася для них нову проблему – азіатські номери. Оскільки автомобілі з Європи стали причиною появи у їх власників безлічі проблем, то підприємливі співвітчизники вирішили купувати автомобілі в Азії, зокрема, в Кувейті.

Як повідомляв портал "Знай.иа": президент України Петро Порошенко підписав закон про присвоєння Куяльницкому лиману статусу курорту державного значення під час свого перебування в Одесі. Документ був підписаний в Садах Перемоги під час форуму Ради регіонального розвитку. Примітно, що гарант підписав даний закон на прохання губернатора Одеської області Максима Степанова.

ТакожЗнай.иа" писав, що величезну діру в центрі дороги в Запоріжжі заклали незвичайним і креативним способом – за допомогою крісла. Місцеві мешканці неодноразово зверталися в комунальну службу, але відповіді, що природно для нашої країни, вони так і не дочекалися. В результаті довелося розпрощатися з частиною меблювання житла і знайти їй більш важливе застосування.