В ніч на неділю, 3 березня, на журналіста одеського ЗМІ "Думська ТВ" Олександра Новицького було скоєно напад.

В повідомленні інформаційного видання "Думська ТВ" говориться: "Близько 00:30 Олександр допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку на вулиці Левітана. У цей момент до нього підійшов чоловік і сказав: “Я буду тебе вбивати і кінчати”. Потім незнайомець поліз у бійку".

Постраждалий журналіст

Як стало відомо, журналісту довелося застосувати засоби самооборони (травматичний пістолет і газовий балончик). В результаті конфлікту травми різного ступеня тяжкості отримали обидві сторони. Після цього Новицького доставили в Єврейську лікарню, де він перебував у шоковому стані протягом декількох годин. Що стосується нападника, то він отримав пошкодження стегна, був затриманий правоохоронцями і доставлений в обласну лікарню.

Постраждалий журналіст

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі Головного управління Національної поліції Одеської області розповіли, що відомості по даному інциденту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Також правоохоронці уточнили, що нападник перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і дати пояснення з приводу своїх протиправних дій не зміг.

Постраждалий журналіст

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бойовики з терористичних угруповань на Донбасі пропонують відновити торгівлю з підконтрольною Україні територією. Причина такого рішення банальна – у жителів ОРДЛО відсутні гроші на товари першої необхідності і продукти харчування.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям розповіли, яким чином лікар повинен призначати лікування пацієнтам - в рецепті необхідно написати лише назву діючої речовини на латині. А в свою чергу в аптеці пацієнту повинні надати список ліків на вибір. Про це чітко говориться в "Правилах виписування рецептів на ліки і вироби медичного призначення".

Також "Знай.uа" писав, що українські військові на Донбасі ліквідували окупанта, який служив у так званому "9-му окремому мотострілецькому штурмовому полку морської піхоти ДНР".