Популярна в Україні виакомпания-лоукостер Wizz Air запустила новий рейс з Києва в Бремен. Перший рейс цього повідомлення вилетів з Бремена в 13:24 1 березня і прибув в Україну у 16:24. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби авіакомпанії. Так, рейси в березні виконуватимуться по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня і далі - по вівторках і суботах (двічі на тиждень)

Дебютний рейс у Бремен вилетів з Києва (аеропорт Жуляни) в 11:08 і прибув до 12:38 за місцевим часом.

Зворотний рейс вилетів з Бремена у 13:24, прибуття до столиці України очікується у 16:24.

Рейси в березні виконуватимуться по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня і далі - по вівторках і суботах (двічі на тиждень).

Нагадаємо, раніше ми писали про божевільною розпродажу, яку влаштувала компанія Ryanair: в Європу за 300 гривень.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо у ваших планах відпустку на період з квітня по червень, то зараз саме час вибрати дешеві квитки, адже лоукостер Ryanair проводить божевільну розпродаж.

Ірландська авіакомпанія пропонує дешеві авіаквитки за ціною від 5 євро на ряд Європейських напрямків з Києва та Львова.

Нагадаємо, що антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів. Вся справа в тому, що вартість квитків не був включений тариф з приводу вартості багажу. Орган зобов'язав їх виплатити штраф.

Антимонопольний комітет визнав, що правила щодо провезення багажу, які ввели минулої осені, є неправильною практикою, і що вони вводять в оману людей щодо вартості квитка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Кличко наздогнала кара за підвищення проїзду: кияни тримають кулаки, важливий прецедент

Також "Знай.uа" писав про те, що пасажирка рейсу Київ-Берлін жорстоко знущалася над співробітницею аеропорту: "Ти що, кінчена?"