Антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів.

Вся справа в тому, що у вартість квитків не був включений тариф з приводу вартості багажу.

Орган зобов'язав їх виплатити штраф.

Антимонопольний комітет визнав, що правила з приводу провозу багажу, які ввели минулої осені, є неправильною практикою, і що вони вводять в оману людей щодо вартості квитка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тоді компанія заявила, що пасажири, які не придбали послугу "пріоритетна посадка", можуть взяти на борт лише предмет невеликих розмірів до 40×30×20 див.

"Додаткова оплата невід'ємних елементів повітряного транспорту, таких як ручна поклажа, дає хибне уявлення про реальну ціну на квиток і вводить в оману споживача", – кажуть в антимонопольному комітеті.

До того ж, регулятор вважає, що перевезення ручної поклажі "повиненне бути вирішене без додаткових витрат".

Варто нагадати, що Держава виділить 9 млрд гривень на відновлення роботи регіональних аеропортів.

Практично в кожному обласному центрі України є свій аеропорт. Їх побудували ще в середині минулого століття, в деяких регіонах навіть по два. Проте більшість з них у жахливому стані і потребують осучаснення. - пише "Сьогодні".

Найбільша модернізація аеропортів при підготовці до Євро-2012. Тоді в Україні відремонтували аеропорти в Києві, Львові, Харкові і нині окупованому Донецьку.

В даний час Міністерство інфраструктури розглядає питання будівництва нового аеропорту у селищі Солоне між Запоріжжям і Дніпром.

Нагадаємо, Киян безсоромно кинули з метро на Троєщину: всі скасовується

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кличко наздогнала кара за підвищення проїзду: кияни тримають кулаки, важливий прецедент

Також "Знай.ua" писав про те, що Пасажирка рейсу Київ-Берлін жорстоко знущалася над співробітницею аеропорту: "Ти що, конченна?"